Storseier på Sletta gress

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» class=»article-header-row» overlay_strength=»0.3″ shape_divider_position=»bottom» shape_type=»»][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» width=»1/1″ tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid»]
26 august, 2018

Storseier på Sletta gress

I helgen var a-laget til Morild på besøk hos Grovfjord og dette skulle bli en gledens dag for alle de tilreisende fra Myre. Etter en noe ujevn start på kampen pga baneforhold var det etterhvert aldri tvil om hvor poengene skulle havne.

Preben fikk æren av å score dagens første mål etter innlegg fra Truls. Totalt puttet Preben 3 mål, men skulle kanskje hatt et par til. Vi har flere spillere som gjør en solid kamp og vi viser nok en gang at vi ønsker å score masse mål. Roy kvitterte for 2 mål, Asgeir, Truls og Eirik fikk seg et mål hver.

3 av scoringene kom på straffer hvor noen av straffene kanskje kan diskuteres, men uansett vi er det klart beste laget og vinner fullt fortjent.

Grovfjord får seg to scoringer som vi absolutt skulle avverget. Målene kommer etter dårlig kommunikasjon og lite press.

Det kan også sies at 8-2 seieren er historiens største hjemmetap for Grovfjord. Tidligere var det et 6-0 tap mot Leknes som var det største tapet.

Etter helgas seier har vi inntatt 3.plassen på tabellen. 5 poeng bak Skånland og Leknes.

[/vc_column][/vc_row]
This entry was posted in . Bookmark the permalink.