Nytt trenerteam klar for A-laget

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» class=»article-header-row» overlay_strength=»0.3″ shape_divider_position=»bottom» shape_type=»»][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» width=»1/1″ tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid»]
17 november, 2017

Nytt trenerteam klar for A-laget

Kristian Røsnes Hansen (31) blir ny hovedtrener for Morilds A-lag og med seg får ham Truls Knudsen og Brynjolvur Nielsen som assistentrenere.

Kristian har spilt 21 kamper for Morild i 2010 og har også spilt for FK. Vesterålen, Ullern, Frogneparken, Skedsmo og Sortland. Da han flyttet til Myre, syntes han det ble for langt å trene Stokmarknes 5. div. som han trente i 2017 og sa ja til Morild som hovedtrener. Han gleder seg å prøve seg som trener i en divisjon høgere.

Vi ønsker han velkommen til Myre og Morild og lykke til med sesongen 2018.

[/vc_column][/vc_row]
This entry was posted in . Bookmark the permalink.