Klasseoppvisning av a-laget

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» class=»article-header-row» overlay_strength=»0.3″ shape_divider_position=»bottom» shape_type=»»][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» width=»1/1″ tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid»]
2 september, 2018

Klasseoppvisning av a-laget

På lørdag gjestet Ballstad Øksnes idrettspark og det skulle bli et mareritt for gjestene.

Fra første spark på ballen visste Morild at de ønsket å være med å kjempe i toppen. Det var kun ved noen få anledninger i starten av kampen at Ballstad fikk låne ballen litt, før de måtte jobbe hjemover for å forsvare seg.

Etter 90 min hadde a-lagsguttene scoret hele 7 mål og sluttresultatet ble 7-0. For å forklare ytterligere hvor stor dominas denne kampen var fra Morild sin side så var vi nærmere 2-sifret antall scoringer enn Ballstad var et trøstemål.

I nok en kamp viser vi et godt samhold å vilje til å kjempe for hverandre. Vi hjelper hverandre ut av vanskelige situasjoner og i tillegg støtter vi lagkamerater når noe går galt.

PS! Roy er nå 4 mål bak scoringsrekorden i Morild og det er 6 kamper igjen å spille i år.

Kampfakta leses her

Etter at Leknes spilte uavgjort i Harstad mot Landsås er vi nå 3 poeng bak Leknes som leder serien. Skånland er 2 poeng framfor oss.

Se utfyllende tabell her

[/vc_column][/vc_row]
This entry was posted in . Bookmark the permalink.