Kan vi bli dobbelt seriemester?

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» class=»article-header-row» overlay_strength=»0.3″ shape_divider_position=»bottom» shape_type=»»][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» width=»1/1″ tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid»]
15 september, 2018

Kan vi bli dobbelt seriemester?

B-laget har sikret tittelen i 5.div å a-laget er 2p bak opprykk til 3.div

Etter en formidabel høstsesong av både a- og b-laget så har B-laget sikret tittelen i årets 5.div. A-laget som var avskrevet i opprykkskampen har for alvor meldt seg på etter at man nekter å tape kamper nå på høsten.

Etter dagen kamp mot Mjølner 2 som endte 1-0 etter scoring i første omgang av Vegard Knudsen, ligger vi 2p bak Skånland som leder serien. Ser man på gjenstående kamper så har Morild kanskje det enkleste programmet igjen. Vi kan plutselig si at vi er en av favorittene til å sikre et opprykk.

I dagens kamp kan vi nok en gang vise til god lagmoral og en gjeng med spillere som kjemper for hverandre. Iløpet av 90 minutter hadde Mjølner ingen sjanser og vi kunne fort vunnet mye mer (så til de som er med på scoringsklubben så sparte dere noen kroner).

Nå er det bare å jobbe videre mot neste helg når Medkila venter på hjemmebane. Dette skal bli 3 nye poeng til Morild! FERDIG SNAKKA!

[/vc_column][/vc_row]
This entry was posted in . Bookmark the permalink.