Kan bli tidenes storscorer

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» class=»article-header-row» overlay_strength=»0.3″ shape_divider_position=»bottom» shape_type=»»][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» width=»1/1″ tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid»]
27 august, 2018

Kan bli tidenes storscorer

Roy Poulsen har banket inn mål i flere år for Morild.

Før sesongen startet hadde Roy notert seg for 134 mål i Morildtrøyen. Ole Kristian Nymoen som er all-time storscorer i Morild har notert seg 153 mål i sin karriere på Myre.

Til nå i år har Roy scoret 14 mål og har derfor klatret opp til 148 mål. Så for de av dere som har fulgt litt med i mattetimene så er Roy nå 6 mål unna å ta over tronen som Morilds storscorer.

I 2018 sesongen står Roy med 14 kamper og 14 scoringer som utgjør et snitt på 1 mål per kamp. Med 7 kamper igjen i årets sesong så ligger alt til rette for at det kan bli en fantastisk sesong for Roy som kan toppes med storscorer tittelen i Morild.

[/vc_column][/vc_row]
This entry was posted in . Bookmark the permalink.