3 nye poeng mot FK Lofoten

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» class=»article-header-row» overlay_strength=»0.3″ shape_divider_position=»bottom» shape_type=»»][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» width=»1/1″ tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid»]
9 september, 2018

3 nye poeng mot FK Lofoten

Etter årets siste tur til Lofoten kan vi se på en fin poengfangst i turistmekka.

I går stod FK Lofoten klare til å ødelegge for oss i toppen, men etter en noe merkelig kamp klarte vi å karre med oss 3 poeng. Med dette har vi hentet 10 av 12 mulige poeng i Lofoten.

Før avreise kunne vi melde om at Mikk, Preben, Martin Arne, Michael og Brynni var uaktuelle for kampen grunnet skader og jobb.

Første omgang starter vi med et bra press mot FK Lofoten og får uttelling i form av straffe etter bare noen få spilte minutter. Etter dette klarer vi å opprettholde et bra press en liten periode før FK Lofoten tar over. Ender til slutt slik det må gå når er lag presser og det er i form av scoring. Vi går til pause med stillingen 1-1 etter en omgang der begge lag kunne gått til pause med ledelse.

I andre omgang blir det litt samme spillemønster som første hvor vi starter bra. Denne omgangen klarer vi å score 2 mål og øke vår ledelse til 3-1, før FK Lofoten starter på opphentingen. De kommer tilbake til 3-2 og 3-3 og kjører et massivt trøkk mot oss, men Elias nekter å slippe inn flere mål og gjør en meget solid kamp mellom stengene.

Plutselig blir det en slitekamp hvor det først kunne se ut som at vi skulle klare en komfortabel seier.

I det 85 minutt dukker Vegard opp på rundt 35 meter og hamrer ballen i mål til vill jubel fra medspillere, benk og tilreisende fra Myre. Vi øker dermed ledelsen til 4-3 som også står seg helt til slutt etter noen nervepirrende sluttminutter.

Se kampfakta her

Vi kan melde om at vi fortsatt er 3poeng bak opprykk etter at Leknes slo Andenes 5-1 og Skånland vant 2-0 mot Landsås.

Se full tabell her

 

[/vc_column][/vc_row]
This entry was posted in . Bookmark the permalink.