Hei alle foreldre i 2.-5.klasse!

Tom Stenvolls Fotballskole ønsker i samarbeid med IL Morlid å fortsette tilbudet på Myre for 2.-5.klasse på mandager kl 14-16 fra høsten (skolestart) 2018! FFO (Fotballfritidsordningen) er et privat tilbud rett etter skoletid i regi av Tom Stenvolls Fotballskole.

Tilbudet er godt innarbeidet på Andøya helt siden høsten 2013, hvor barna kommer til en sunn og god aktivitet etter skoletid frem til “arbeidsdagen” til foreldrene er ferdig. Dette har vært en kjempesuksess, og vi er per i dag ca 80 barn på ulike dager hver uke.

Vi kommer til å ansette lokale instruktører som vil passe godt inn i profilen til fotballskolen. I Tom Stenvolls Fotballskole har vi følgende formal: Vi bygger hverandre opp! Vi skal levere Kvalitet, Engasjement og Humør!

FFO er et tilbud hvor vi bruker fotball som det viktigste verktøyet for det holdningsskapende arbeidet vi gjør. Vi er mye i aktivitet, men vi gjør også andre ting enn å bare spille fotball (foredrag, teori og turer).

Vi følger skoleruten. Det betyr at om skolen har stengt en mandag, så har også FFO stengt.

Dette er et tilbud til både gutter og jenter fra 2.-5.klasse, og det er kun de 30 første som får plass! Husk at dette tilbudet ikke er et godt tilbud dersom barna blir “tvunget til å være der”. Barna må ønske dette selv.

I og med at det er begrenset plasser og «første mann til mølla» som gjelder så åpner vi påmeldingen fredag 13.juli kl. 12.00. Påmeldinger før det vil ikke bli registrert og de 30 første får plass.

Trenger du mer informasjon må du ikke nøle med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne.