Hopp til innholdet

Syke for en seier

  • av

Fra lillebror til storebror iløpet av 90 minutter. Det ble en maktdemonstrasjon deluxe mot Sortland.

Før kampen var det ventet at det skulle bli en tett batalje, men man kunne tidlig i kampen skjønne at det kun var snakk om et lag denne lørdags formiddag. Vi dominerte kampen helt fra start og det lille Sortland hadde å komme med klarte vi fint å avverge. Til pause stod det 3-0 etter 2x Roy og et mål av Zota.

Etter pausen ble Sortland litt mer med i kampen, men det var ingenting som tydet på at seieren var truet. Selv om Sortlands unggutter klarte å komme til noen sjanser så rydder vi enkelt unna og etter 70 min kunne man si et spikeren i kista var satt. Vegard banker inn 4-0 og nå er spørsmålet bare: Hvor mye skal vi vinne i dag?

Like før slutt kriger Martin inn 5-0 etter noe klønete forsvarsspill fra Sortland og dette ble sluttresultatet.

Nydelig seier og vi holder nullen som gir mye selvtillit inn mot neste helgs bortekamp. Grovfjord borte skal få kjenne at vi mener alvor om at vi skal være med i toppen.

Join the conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *