Hopp til innholdet

I år som i fjor

  • av

Det ble ikke helt som vi hadde ønsket i årets første seriekamp. Siden dette er Morild sin kamp nummer 1000 i norsk seriespill så hadde man håpet på et helt annet resultat.

Første omgang bar mye preg av at vi ikke er påskrudd fra første start og sliter med å sette vårt spill. Lofoten er svært effektive å setter 3 av 4 sjanser i første omgang. Vi har noen store sjanser som vi ikke klarer å omsette til mål. I tillegg til et par annuleringer som var av den tvilsomme sorten så kan man si at marginene var ikke med oss i første omgang.

I pausen blir det litt temperatur i garderoben, men vi nullstiller og går på med nytt mot og det Morildspillerne viser de første 20 minuttene av andre omgang kan man ta av seg hatten for. Full trykk fremover, vi vinner ballen og kjører kampen totalt, men når vi setter inn utligningen 3-3 faller vi litt bakpå.

Resten av omgangen blir såkalt Hawaii fotball og etter nok en annulering av den tvilsomme sorten så trekker FK Lofoten det lengste strået med seiersmål noen minutter før slutt.

Skuffende serieåpning, men Sortland skal få kjørt seg på lørdag klokken 14.00!!

Join the conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *