Hopp til innholdet

Lokomotivet fortsetter

  • av

Som forventet før kampen så ble dette en meget tøff kamp. Medkila stiller med rutinerte spillere som har vært ute en vinternatt før. Allerede etter 2 minutter måtte Elias hente en ball ut av nettet etter forferdelig forsvarsspill på utspill fra keeper.

Etter 1-0 scoringen til Medkila blir det litt Hawaii tendeneser både på banen og på temperaturen. Når vi endelig klarer å kommer over sjokket får vi etablert et spill mot Medkila sitt mål og etter 16 minutter klarer Roy å finne Preben som setter ballen i mål fra 7 meter. På stillingen 1-1 er det våre gutter som produserer de største sjansene i andre omgang, men 1-1 står seg til pause.

I andre omgang starter det litt som i første med litt Hawaii og man ser at andre omgang kommer til å bli mer en krig, men Morildgutten har ingen intensjoner om å tape denne krigen.

Etter 20 min ut i andre omgang har Roy og Preben vært frempå å økt ledelsen til 3-1. Dette er et resultat som ser ut til at det skal stå seg ut, men så flytter Medkila Ursin Ingebrigtsen opp på topp og da klarer de å få redusert til 3-2.

Når Medkila reduserer til 3-2 ser man at livsgnisten kommer tilbake og det skal bli noen lange 15 minutter på slutten av kampen for en sliten gjeng. De siste minuttene blir ikke helt av det rolige slaget på Øksnes idrettspark og man får se litt etterslenger, drittslenging og mye tøffe taklinger. Til slutt klarer heldigvis Morild å dra seieren i land.

2. plassen på tabellen holdes etter at Skånland slår Svolvær 6-0 og Leknes slår Mjølner2 4-0. Det er fortsatt enormt spent i toppen av 4.div, men Morild har ikke gitt opp håpet om at det skal spilles 3.div fotball på Myre i 2019.

Join the conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *