Hopp til innholdet

Vårsesongen 2018 A og B

Nu er det lagt inn en oppsummering av vårsesongen,  både for A-laget og B-laget.

A-laget ligger etter en god vårsesong på 5. pl. på tabellen i 4. div, 6 poeng opp til  1. pl.  3 poeng opp til 2. og 3. pl. — 2 poeng opp til 4. plass. Morild har scoret mest mål i 4. div – 39 mål, men har sluppet inn 22, slik at laget har 17 +mål, som også er i toppen.

Spennende høstsesong som starter lørdag 4. august (H) mot Svolvær. 4. div. i år ser ut til at nesten alle slår alle. A-laget har brukt 27 spillere i de 11 første kamper i år.

Målscorere til nå:
Roy 10 mål
Martin Arne 9
Trym 8
Preben 6
Toro 2
Eirik, Eivind, Mick og Truls alle 1 mål hver.

B-laget har også hatt en god vårsesong. Har ikke tapt i 5. div. De ligger på en klar 1. pl, med 5 poeng ned til 2. pl Laget har brukt 31 spiller og scoret 30 mål og sluppet inn 10 — = 20 +mål. Mål-scorere for B-laget: Richard 10, Oskar 6, Mick 4, Fredrik 3. Dag, Stian R, Cosmin, Marius A. Johansen, Petter H. Marius Ant, alle 1 mål hver. + 1 selvmål.

Join the conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *